Over Will Conijn Consultancy - Conijn Consultancy -
234
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-234,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Over Will Conijn Consultancy

Will Conijn richtte eind 2007 Will Conijn Consultancy BV op. Na meer dan 25 jaar onder andere als vestigingsdirecteur bij een werkgever gewerkt te hebben, ging hij de uitdaging aan en begon hij voor zichzelf. Hij kiest de vrijheid om zichzelf te kunnen ontwikkelen en stappen te kunnen doen boven alles. Daarom was het starten van een eigen onderneming een meer dan logische stap. “Ik zit minder vast aan regels en vaste procedures, hierdoor heb ik alle vrijheid om probleemstellingen op te lossen en in te vullen op een verassende manier.”

Will Conijn Consultancy BV

Ruim tien jaar na de oprichting van Will Conijn Consultancy BV kijkt Conijn terug op de vele succesvolle projecten die hij heeft mogen uitvoeren. Het meest gedenkwaardige project? Spoorbaken ProRail. Dit project heeft Conijn eigenhandig opgezet, uitgevoerd en tot een mooi einde gebracht. Tijdens dit project in 2007 heeft hij zichzelf wegwijs moeten maken binnen dit discipline, omdat toentertijd alles nog nieuw was. In totaal liggen er 6000 spoorbakens door heel Nederland, waarvan er nog niet één is stukgegaan. De gele kaasplanken – hoe Conijn de spoorbakens ook wel noemt – kom je overal langs het spoor tegen. “Te bedenken dat ik daar een groot aandeel in heb gehad, maakt mij ontzettend trots!”

 

Conijn heeft verschillende diploma’s en certificaten van technische-, commerciële- en managementopleidingen op zak. De elektrotechnische branche ontwikkelt voortdurend, daarom laat Conijn zich regelmatig bijscholen. “Binnen dit vakgebied leer je continu. Door middel van scholing, maar ook autodidact.”

 

Het beste en maximale uit zichzelf en anderen halen, dat is waar Conijn naar streeft. Zijn ervaring binnen de coaching van (top)sporters heeft hem geleerd capaciteiten van het individu te herkennen en naar boven te halen. Door hierop in te spelen, presteert hij of zij optimaal en wordt het gewenste resultaat snel behaald. “Dit principe is ook heel eenvoudig toe te passen op de praktijk. Wie over deze kennis als projectmanager beschikt, kan daar veel voordeel uit halen.” Conijn weet precies op welke manier verschillende type mensen het best binnen een project presteren en stelt hen dus in staat om mensen binnen hun krachten optimaal te laten functioneren.

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening richt zich op:

Projectmanagement

Productontwikkeling

Consultancy

Engineering

Hierbij is de elektrotechniek & elektronica de basis.

35 jaar ervaring in de branche

Wij zijn een jong bedrijf maar met toch al 35 jaar werkervaring opgedaan in de Industrie, Infratechniek,  spoorbranche en bij overheidsinstellingen. Wij richten ons niet alleen

op mono disciplinaire projecten maar ook de projecten waar raakvlakken zitten bij de automatisering, werktuigbouw  of civiel leiden wij op een correcte manier naar de finish.