Projectmanagement - Conijn Consultancy - Projectmanager nodig?
476
page-template-default,page,page-id-476,page-child,parent-pageid-194,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Projectmanagement

Het beheersen van processen binnen een project: een van de vele specialismes van Will Conijn Consultancy BV. Het gaat hierbij om het begeleiden van een project, van begin tot eind. Elk elektrotechnisch project brengen wij tot een succesvolle afronding met het gewenste resultaat. Het concept wat wij hanteren is om alle onderdelen te vereenvoudigen en beheersbaar te maken.

Van civiele techniek tot werktuigbouw, Will Conijn Consultancy BV is met haar brede kennis inzetbaar bij een veelzijdig scala aan projecten. Met onze elektrotechnisch specialisme dragen wij een waardevol aspect bij aan uw project. Daarbij staat de samenkomst en samenwerking met andere disciplines en collega bedrijven centraal, om met een gezamenlijke expertise te komen tot een kwalitatief hoogwaardig product of dienstverlening.

KWA-tunnel
Wij verzorgen begeleiding gedurende de loop van het project, van af ontwerp tot nazorg. Hieronder valt de voorbereiding, het uitvoeren en de afronding.
Werkzaamheden-KWA-tunnel-Management

Onze werkwijze is gebaseerd op het opstellen van goed omlijnde en heldere doelen. Deze zijn allemaal voorafgaand vastgesteld in samenspraak met de klant. De voortgang wordt nauw in de gaten gehouden door middel van constante monitoring. Het voordeel van onze multidisciplinaire kennis en dienstverlening is dat wij de taal van de andere meewerkende partijen begrijpen. Op deze manier verloopt de samenwerking voorspoediger, omdat wij dankzij deze kundigheid realistische planningen en doelstellingen opstellen.

 

Will Conijn Consultancy BV heeft hierbij nauw contact met de opdrachtgever, om te peilen of het gewenste product of resultaat behaald wordt. Met een realistische planning zorgen wij ervoor dat alle taken op tijdig en op het juiste moment gereed zijn. Bij complicaties of ongewenste keringen binnen het project, zoeken wij naar nieuwe wegen om alsnog het gewenste doel te bereiken.

 

Vanuit de analogie van de sport werken wij aan het versterken van de werkomgeving in het team. Hierbij streven wij naar het maximaal benutten van de kwaliteiten van het individu. Daarbij leggen wij, voor een maximaal rendement van het eindproduct, de lat op een zo hoog mogelijk niveau.

Benieuwd wat Will Conijn Consultancy BV voor u kan betekenen?