Diensten - Conijn Consultancy - Diensten en projecten
172
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-172,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Diensten

Will Conijn Consultancy BV

Diensten en services

Will Conijn Consultancy BV voert engineeringswerkzaamheden van detail uit in de elektrotechniek, biedt consultancy en advies op multidisciplinair gebied, en is gespecialiseerd in productontwikkeling van zowel bestaande als nieuwe producten. Wij beschikken over jarenlange ervaring in deze vakgebieden en hebben al talloze, succesvolle opdrachten gerealiseerd. Een van onze pronkstukken zijn de afgeronde opdrachten voor onder andere ProRail en Shell.

Onze vakgebieden

Engineering

Will Conijn Consultancy BV voert engineeringswerkzaamheden uit in de elektrotechniek. Wij beschikken over jarenlange ervaring in dit vakgebied.

Productontwikkeling

Will Conijn Consultancy BV is gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe of het innoveren van bestaande elektrotechnische producten.

Projectmanagement

Het beheersen van processen binnen een project en begeleiden van een project: een van de vele specialismes van Will Conijn Consultancy BV.

Consultancy

Will Conijn Consultancy BV voorziet u van adviezen op multidisciplinair vakgebied, productontwikkeling, en met elektrotechnische projecten.

Neem contact op voor meer informatie