Will Conijn - Conijn Consultancy
783
page-template-default,page,page-id-783,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Will Conijn

Eerlijk, vasthoudend en met een groot doorzettingsvermogen

 

De man met een hart dat sneller klopt voor de elektrotechniek. De interesse voor deze – destijds vrij nieuwe branche – zat er bij Will Conijn al van jongs af aan in. Vanaf 1975 tot en met de dag van vandaag groeit hij mee met de technische ontwikkelingen. “Dat vind ik het mooiste aan de elektrotechniek, de nieuwe ontwikkelingen.” Conijn is er altijd als eerste bij om zichzelf wegwijs te maken binnen de evolutie van deze elektrotechnische wereld.

 

Naast zijn werk, ofwel zijn grootste hobby, heeft Conijn twee andere passies: atletiek en fotografie. Het liefst een combinatie van beide. In zijn vrije tijd is Conijn atletiektrainer er atleten begeleider op topniveau bij Team Distance Runners. “Het beste en maximale uit mezelf en andere halen, dat is waar ik naar streef. Ik bied mensen het maximale, waardoor de kracht van het individu tot zijn recht komt.” Conijn biedt een helpende hand aan de atleet die het maximale uit zijn sportcarrière wil halen. Uit deze ervaringen haalt hij veel inspiratie, wat hij toepast op zijn coaching technieken in de praktijk.

 

Conijn is een echte mensenkenner en weet daarom de kwaliteiten van het individu te herkennen. Het begeleiden van (top)sporters staat hierbij gelijk aan hetgeen wat hij wil tijdens projecten: mensen ondersteunen door middel van het benutten van eigen krachten. Zo geeft Conijn goed omlijnde opdrachten aan mensen die van zekerheid en structuur houden. Mensen die gesteld zijn op hun vrijheid, geeft hij een richting.

 

Door zijn betrokkenheid bij de atletiek heeft Conijn wat minder vrije tijd over voor zijn tweede passie: fotograferen. “Al lenen de kleinkinderen ook veel mogelijkheid om (te) veel foto’s te maken.” Op een vrije zondagmiddag is Conijn nog wel eens te vinden bij een voetbal- of atletiekwedstrijd om daar sportfoto’s te schieten. Een ding weet hij zeker: “Zodra mijn tijd als atletiektrainer erop zit en het sporten afgelopen is, ga ik verder met fotograferen.”